Codul Postal - Coduri Postale Codul Postal - Coduri Postale
Romania
 Google
 
Totul despre CodulPostal.ro

 · Despre CodulPostal.ro

 · Termeni si conditii

 · CodulPostal.ro si Google

 · "Produs in Romania"

    GoogleTM a fost o sursa de inspiratie pentru CodulPostal.Ro, atat din punct de vedere al graficii, cat si al usurintei cautarilor.
    GoogleTM a fost de asemenea sursa de inspiratie a modului de plasare a publicitatii pe CodulPostal.Ro, prin "link-uri sponsorizate", link-uri ce pot fi gestionate de catre fiecare client in cadrul unei sectiuni de administrare complexe, introducand si un sistem de link-uri utile, gratuite, ce speram sa fie folositoare tuturor vizitatorilor site-ului CodulPostal.ro.
    CodulPostal.Ro s-a construit pe baza ideii de rapiditate si precizie, iar site-ul care ofera utilizatorilor sai aceste functii este GoogleTM.
    CodulPostal.Ro este valid W3C - HTML5, foloseste functii de cautare complexe, este poate cel mai eficient motor de cautare coduri postale si prefixe telefonice din Romania si Europa. CodulPostal.ro fost gandit si conceput in special pentru utilizatorii din Romania.

    GoogleTM is a trademark of Google Inc.Codul Postal oferit in: (romana) deutsch  english  espanol  francais  italiano  
Acasa - Program de Publicitate - Totul despre CodulPostal - Valid HTML5Coduri Postale / Judete Romania - Google SearchToate Codurile Postale din Romania
Noul Cod Postal - Posta Romana - Coduri Postale din Romania - CodulPostal.ro - Coduri postale > Codul Postal - . Google