Codul Postal - Coduri Postale Codul Postal - Coduri Postale
Romania
 Despre
 
Totul despre CodulPostal.ro

 · Despre CodulPostal.ro

 · Termeni si conditii

 · CodulPostal.ro si Google

 · "Produs in Romania"

    CodulPostal.Ro este unul din cele mai rapide si precise motoare de cautare a codurilor postale din Romania si din Europa.
    Codurile postale din Romania prezentate pe acest site sunt culese din cele 3 volume (Codurile postale al localitatilor din Romania, Codurile postale al strazilor din municipiul Bucuresti, Codurile postale al principalelor localitati urbane) cu coduri postale puse la dispozitie in mod public si gratuit de catre Posta Romana, toate informatiile prezente in aceste volume fiind de interes public (Legea nr. 544/2001) si neintrand sub incidenta Legii nr. 8/1996; codurile postale prezente aici sunt doar "o parte" din codurile postale din Romania.
    Codurile postale din tarilor prezente pe CodulPostal.Ro au fost preluate din surse publice sau private, in mod gratuit sau platit, cu drept de folosinta fara mentionarea sursei.
    CodulPostal.Ro este unic prin serviciile oferite de cautare a codurilor postale din Romania si din Europa, putand fi utilizat in mai multe limbi de circulatie internationala (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola si portugheza).
    CodulPostal.Ro este in stadiul de implementare a noi servicii utile, iar pentru a putea aprecia corect necesitatile dumneavoastra, a utilizatorilor CodulPostal.Ro, va rugam sa ne transmiteti parerile si ideile dumneavoastra folosind formularul din pagina de Contact, multumindu-va anticipat pentru acestea.Codul Postal oferit in: (romana) deutsch  english  espanol  francais  italiano  
Acasa - Program de Publicitate - Totul despre CodulPostal - Valid HTML5Coduri Postale / Judete Romania - Google SearchToate Codurile Postale din Romania
Noul Cod Postal - Posta Romana - Coduri Postale din Romania - CodulPostal.ro - Coduri postale > Codul Postal - . Despre